Een halve eeuw goudsmid in Rotterdam

Een vast gegeven in de wereld van het goudsmeden, en dat al sinds 1969. De geheel eigen definitie die onze goudsmederij aan het ambacht toekent, ligt daar ongetwijfeld aan ten grondslag. Pierre d’Es gaat en staat voor uitzonderlijk vakmanschap en bijzondere ontwerpen, wat je persoonlijke wens of budget ook is.

Vuile handen en zwarte nagels, de meestergoudsmeden in Rotterdam zitten er totaal niet mee. In ons atelier gaan we tot het uiterste gegaan om liefdevolle momenten en kostbare herinneringen te vangen in een sieraad. Dialoog, inspiratie en handwerk zijn hierbij nooit ver weg. Met als resultaat verbluffende, betekenisvolle creaties van (oud) goud, zilver, diamant en edelsteen. En ondanks dat eeuwenoud ambacht bij ons nog altijd centraal staat, weten wij dit feilloos te combineren met nieuwe technologieën. 

Baanbrekend is de mogelijkheid om jouw idee om te zetten in een 3D-ontwerp, waarbij het zelfs mogelijk is om deze in kunststof te printen voordat jouw droomsieraad écht werkelijkheid wordt. Jouw persoonlijk sieraad, heel dichtbij.

Deel je wensen, en geef jezelf of een geliefde een bijzondere boodschap cadeau. Want een gepersonaliseerd Pierre d’Es-sieraad is het mooiste sieraad!