Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Hiermee berichten wij dat u bij ons nog steeds van harte welkom bent om uw sieraden te laten repareren of reparaties af te halen, nieuwe sieraden te laten ontwerpen of te laten veranderen. We zijn gewoon aanwezig binnen onze openingstijden en werken uitsluitend op afspraak, zodat we u in alle rust kunnen helpen. Maak hier uw afspraak via Whatsapp of bel: 0104181164

Uw gezondheid en die van onze medewerkers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. Wij hebben extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de balie, het pinapparaat en de deurklinken. Dit wordt gedaan met desinfecterende middelen na ieder klantbezoek. Bij voorkeur werken we daarom op afspraak, zodat we deze procedure goed kunnen volgen.

Maar ook als we aan uw sieraden werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we o.a. met extra desinfecterende middelen en ultrasonische reiniging.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat onze vertrouwde service te blijven leveren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn in de winkel komen, dan kunnen wij uw vragen of opdrachten in behandeling nemen via telefoon: 0104181164 of whatsapp Klik hier voor whatsapp , of desgewenst uw sieraden opsturen met een beveiligde koeriersdienst.

Namens het volledige team wensen we u sterkte en kracht toe voor de komende periode.Voorzorgsmaatregelen Coronavirus