3D sieraad ontwerpen

Het ambachtelijke vak van goudsmid is nog altijd springlevend en innovatief. Wij hebben de mogelijkheid om een 3D computer ontwerp te voor u te maken.

Lees verder

Aftersales

Bij Pierre d’Es bent u ook als groothandel / juwelier aan het juiste adres voor uw aftersales. Pierre d’Es kan de complete afhandeling hiervan voor u verzorgen.

Lees verder

Diamant

Door directe inkoop bij diamant fabrikanten kunnen wij u voordelig topkwaliteit diamanten leveren met toonaangevende certificaten van HRD of GIA.

Lees verder

Fairtrade goud en Zilver

Wij maken onze sieraden van gerecycled of fairtrade goud en zilver. Handgemaakte gouden fairtrade sieraden met eerlijk verhaal.

Lees verder

Gedenksieraden

Wij bieden de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid as te bewaren in een mooi gedenksieraad, of een vingerafdruk verwerken in een nieuw of bestaand sieraad.

Lees verder

Hand & Laser gravures

Een gravure maakt uw sieraad nog persoonlijker. Hiervoor zijn legio mogelijkheden. Zowel handgravures als lasergravures zijn mogelijk.

Lees verder

Horlogemaker

Pierre d’Es vervaardigt horloges in eigen huis, handgemaakt in een kleine serie, unieke en stijlvolle meesterstukken.

Lees verder

Inkoop oud goud

Heeft u al jaren oude sieraden, diamanten, gouden tanden, munten, of een zilveren tafelbestek liggen en u doet er niets mee? Wij taxeren vrijblijvend en direct.

Lees verder

Reumaringen

Reumaringen zijn ringen die het mogelijk maken de ring direct om de vinger te klikken, zonder dat hij eerst over de knokkel gaat.

Lees verder

Sieraden in opdracht

Pierre d’Es is een goudsmederij, dit betekent dat u er geen kant en klare sieraden koopt, maar dat elk sieraad er in opdracht individueel wordt vervaardigd.

Lees verder

Sieraden Make-over

Heeft u sieraden die niet meer worden gedragen? Met een sieraden make-over laat je deze aanpassen aan de moderne tijd.

Lees verder